Zrobiłem ten wątek bo wiem że ta gra jest głupia i muli większości ogółu mózgi.... Ciekawi mnie dlaczego jestem jednym z nielicznych którzy w tą grę nigdy jeszcze nie nażynali mimo że mam neta... Albo dlaczego prawie żadna dziewczyna też nie gra w te "zberezieństwo" ? Na to pytanie z dziewczynami sam nie znam odpowiedzi, ale można snuć wywody, że to gra dla niespełnionych emocjonalnie samców.....
Ostatnio edytowany przez Rogusso (2007-10-24 14:29:26)
Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii!
Typowy tibijczyk to analfabeta, "ktury hodżi na potforki". Do tego jeszcze jest "knajtem i wali z aksa, a jego kumpel jest drutem i wali z ruszczki". Zdarzają się osobnicy, którzy "poszedli", a potem "wrucili"...
Źródło: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/
Ostatnio edytowany przez Sevanix (2007-12-14 18:36:09)
Przedszkolak
Jeden wielki syf...Każdy najeżdża na każdego...nie wiem po co takie kurwa głupie tematy zakładacie bo przecież każdy ma inny gust.Co z tego że ktos pierdoli o "skilowaniu,expieniu,noobowaniu itp" poprostu jak wam tibia i tibijczycy przeszkadza to odwroc sie i nie słuchaj.
A analfebatą moze byc kazdy... jeden huj w co gra czy w MU,TIBIE,SR,3D sex villa i tak dalej...to nie gra robi z człowieka debila nie prawda ciecie?
Przedszkolak
Nie da sie wam niczego cioty wmowic?Prawda w oczy boli?
Siedziałem w tyj jakiś czas więc wiem co pisze... Przeciętny tibijczyk nie zna lub po prostu nie używa podstawowych zasad ortograficznych. Nie wiem jak Wam, ale mnie denerwują teksty typu: "rzebym cie tu wjencej nie widzial h***". Oczywiście, że są wyjątki, ale nie są często spotykane. Nie mówię także, że tylko oni popełniają błędy. Jednak mam prawo twierdzić, że większość z nich nie należy bynajmniej do ludzi łebskich.
Porównując społeczność tibijską choćby ze społecznością gry OGame, to ta pierwsza wypada bardzo, bardzo blado
Pozdrawiam Gandalf
Kurator
A ja niegrałam w Tibie ( choć kiedyś koledzy próbowali mnie namówic...;P Omg...dobrze że się nie zgodziałam...) Ale każdy ma chyba prawo do własnego zdania, więc ma tez prawo grać w co chce... Tylko nie zrozumnie mnie xle, ja nie bronie tybijczyków, ale tez nić przeciwko nim nie mam, tak samo jak ktos by się was czepiał, że gracie w CS... To jest tak samo;)
Ja grałem w Tibie. Muszę przyznać wciągnęło mnie to ale przy 20 lvl już mi sie nudziło i przestałem grać. Więc nie mam nic do tych co grają w tibie