Moim zdaniem nie masz w pełni racji. Oczywiście, że próba zagrania w jakąś gierkę jest najlepszym sposobem na jej sprawdzenie, ale nie jedynym Jak dla mnie, to Radek wystarczająco dużo naoglądał się "tibiaszy" w świetlicy i uwierz mi... widok jakieś napalonej bandy z której dochodzą odgłosy typu: "A kaj żeś kupioł tyn plate armor" nie jest zachęcający. Jest jeszcze masa innych zniechęcających argumentów np. polskie forum tibii. Nie jestem jednak pewien czy nasz kolega-mod był tam chociaż raz
Zresztą nie będę rozwijał tematu
Pozdrawiam Gandalf
Nie no po prostu Rogal nie widzi ogromnych korzysci ktore plyna z Tibii. Dzieki temu pnie sie po drabinie ewolucji bo reszrta sie obniza dzieki temu szwabskiemu nalotowi :PPP
Przedszkolak
WEŚCIE!!! TIBIA TO GUFNO!!! NIE GRAJCIE F TEN SYF!!!!!
MUJ KOLEGA KIEDYŚ JAK MU WYŁONCZYŁEM KOMPA TO NAJPIERW ZABIŁ SIEKIERĄ SONSIADA, POTEM PRZEJECHAŁ MNIE 3 RAZY TIREM, A NA KONIEC WRACAJONC DO DOMU WPADŁ POD ZAPARKOWANY SAMOHUD!!!!!!!!!!!!!!! TERAS WIDZICIE JAKIE TO ZŁO!!!!!!!!!!!! ZAŚ MUJ INNY KOLEGA PO WYŁONCZENIU TIBII DOSTAŁ ROZWOLNIENIA, PO CZYM SPADŁ Z KRZESŁA I ZŁAMAŁ SOBIE LEWE KOLANO W PRAWYM UCHU!!!! TIBIA ZABIJA!!!!!!!!!!!!!!! TIBIA ZŁO!!!!!!!!!!!!!!!